Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Talk about the website, and this forum.

Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Kaerutsuku » 05 Oct 2014, 2:54 pm

Im trying to logon to play some burger flippin but i can because the kritz logo is blocking it
Image
Kaerutsuku
 
Posts: 2
Joined: 05 Oct 2014, 2:24 pm

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby BurgerCitizen » 05 Oct 2014, 3:54 pm

Yeah, i noticed this too.
Luckily there is some shortcuts..

Kritz.net/login takes you to the login/signup page.
and to get on the forum it's kritz.net/forum.
you can still click the game button though, which is good.
probably a bug.
User avatar
BurgerCitizen
 
Posts: 79
Joined: 23 Sep 2014, 5:44 pm
Location: Australia

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Kritz » 05 Oct 2014, 5:08 pm

I'll look into fixing the site layout on Safari, thanks for the feedback.
User avatar
Kritz
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 03 Jul 2014, 3:21 pm
Location: Hobart, Tasmania

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby fusione22 » 09 Oct 2014, 12:28 am

Image

On mobile too.
fusione22
 
Posts: 9
Joined: 08 Oct 2014, 4:48 am

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Kritz » 10 Oct 2014, 7:43 am

If history's anything to go by, I've never been great at supporting Macs... :(
User avatar
Kritz
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 03 Jul 2014, 3:21 pm
Location: Hobart, Tasmania

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Coldox » 10 Oct 2014, 9:52 am

But that last image was from an iPad... How are they suppose to play this in a iPad anyways? '-'
Coldox
 
Posts: 471
Joined: 19 Sep 2014, 8:53 am
Location: Portugal

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Kaerutsuku » 10 Oct 2014, 1:53 pm

Coldox wrote:But that last image was from an iPad... How are they suppose to play this in a iPad anyways? '-'



I dont know xD
Kaerutsuku
 
Posts: 2
Joined: 05 Oct 2014, 2:24 pm

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Coldox » 10 Oct 2014, 9:25 pm

Kaerutsuku wrote:I dont know xD


I mean, yours was legit Kaeru. That screenshot is from a computer but an iPad?
Only if you have a keyboard attached to it xD
Coldox
 
Posts: 471
Joined: 19 Sep 2014, 8:53 am
Location: Portugal

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Kritz » 11 Oct 2014, 3:13 pm

I once tried playing TF2 from my ipad by remoting into my PC 600km away. Unfortunately, the ipad keyboard doesn't support 'holding down' keys so all I could do was jump and yell for medics.
User avatar
Kritz
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 03 Jul 2014, 3:21 pm
Location: Hobart, Tasmania

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby Someguy » 11 Oct 2014, 4:19 pm

Kritz wrote:I once tried playing TF2 from my ipad by remoting into my PC 600km away. Unfortunately, the ipad keyboard doesn't support 'holding down' keys so all I could do was jump and yell for medics.

I know someone who played Gmod on their Wii u.
Someguy
 
Posts: 30
Joined: 10 Oct 2014, 12:49 am
Location: Somewhere

Re: Cant logon because the Kritz logo is blocking it :/

Postby raytaygirl » 07 Dec 2015, 8:37 am

Kritz wrote:I once tried playing TF2 from my ipad by remoting into my PC 600km away. Unfortunately, the ipad keyboard doesn't support 'holding down' keys so all I could do was jump and yell for medics.




can I add you on steam? xD
raytaygirl
 
Posts: 64
Joined: 08 Feb 2015, 7:35 am
Location: under your bed


Return to Kritz.net

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron